TAJ RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2069 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taj Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 21:14 Gewoon goed
11 jul 2024 om 7:33 Was aangename verassing dat bezorging eerder kwam dan verwachte tijd.. Lekker warm eten. Alleen jet naanbrood was niet wat wij gewend waren.
7 jul 2024 om 19:51 Supervlotte bezorging, alles was goed op temperatuur en wij hebben heerlijk gegeten A+ bedankt!
2 jul 2024 om 23:42 Ruim drie kwartier te laat. Om 16.00 bestelling gedaan voor 18.45, om 19.40 bezorgd
29 jun 2024 om 23:46 Poor preparation of main dishes. Chicken tikka was shambles and vindaloo was tasteless
27 jun 2024 om 23:59 We bestelden laat, het duurde lang en de bestelling was helaas niet compleet. Kip was ook tamelijk droog
26 jun 2024 om 20:35 Erg lekker !
26 jun 2024 om 20:25 Alles altijd top bezorgtijd, kwaliteit, kwantiteit, en ze houden rekening met extra/specifieke wensen
25 jun 2024 om 20:12 Heel lekker gegeten. Fantastisch en tot de volgende bestelling.
25 jun 2024 om 19:42 Bestel vaker. Altijd lekker.
19 jun 2024 om 21:30 We hebben ervan genoten. Smaakvol vlees en naan. Ik had gehoopt dat de naan wat groter was maar verder niets te klagen!
13 jun 2024 om 10:06 Eerder besteld en goed van smaak. Dit keer was het wel flauw van smaak en ook was het bakje karig/ weinig gevuld. Zonde van het geld.